Τοποθεσία

Ξενοδοχείο στη Μήλο | Δωμάτια στη Μήλο

Ο Αδάμαντας είναι το κύριο λιμάνι της Μήλου και ένα από τα ασφαλέστερα λιμενικά καταφύγια του Αιγαίου.
Το ξενοδοχείο στη Μήλο βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία με θέα το λιμάνι, 1200 μέτρα μακριά από το τουριστικό κέντρο και κεντρικό λιμάνι του νησιού (Αδάμαντας) όπου το καλοκαίρι συγκεντρώνει τις περισσότερες δραστηριότητες, το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής ζωής καθώς και ξενοδοχεία στη Μήλο και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Η απόσταση για την κοντινότερη παραλία είναι 500μ από την αμμώδη παραλία του Παπικινού 1200μ, ενώ για το αεροδρόμιο 4χλμ.
Το χωριό πρωτοκτίστηκε το 1835 από πρόσφυγες από τα Σφακιά της Κρήτης. Είναι κτισμένο με άσπρα σπίτια, με στενά δρομάκια και όμορφες εκκλησίες. Στα δρομάκια του Αδάμαντα θα βρείτε καταστήματα, μπαράκια, και ταβέρνες – πολλά από αυτά κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, με θέα την θάλασσα.
Ο Αδάμαντας είναι εξαίρετη βάση για εξορμήσεις σε όλη τη Μήλο.Από εδώ φεύγουν καθημερινά λεωφορεία προς όλες τις γωνιές του νησιού, καθώς και καραβάκια και ιστιοφόρα που προσφέρουν ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές στις απόμακρες, παρθένες παραλίες του νησιού όπου δεν υπάρχει πρόσβαση με άλλα οχήματα.
Ανάμεσα στα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθεί κανείς στον Αδάμαντα είναι το Μεταλλευτικό Μουσείο,το ναυτικό Μουσείο, το Εκκλησιαστικό Μουσείο στην Εκκλσία της Αγίας Τριάδας καθώς και το πολεμικό καταφύγιο όπου κάθε χρόνο γίνονται εικαστικές εκδηλώσεις.

Κάντε κράτηση στο Ξενοδοχείο στη Μήλο!

Δείτε τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια μας στη Μήλο με θέα τη θάλασσα ή τον κήπο από το μπαλκόνι.